Onderonsje Keldonk


Sinds januari 2015 is er geen Onderonsje meer in Keldonk.

Als vervanger is 't Trefpunt Keldonk opgezet door de commissie Zorg en Welzijn. 't Trefpunt is er voor iedereen in Keldonk of ex Keldonkenaren, die even willen buurten onder het genot van een kopje koffie.
Vanaf 24 april 2015 is er op elke laatste vrijdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur gelegenheid om in 't Span geheel vrijblijvend voor een gezellig samenzijn met leuke activiteiten. Klik hier voor meer informatie over 't Trefpunt.



Onderonsje Keldonk

Alle 55+-ers uit Keldonk zijn elke eerste maandag van de maand van 10 tot 11 uur welkom bij het Onderonsje. Zij kunnen daar met elkaar praten over een interessant onderwerp. Vaak is er een gastspreker, die iets interessants vertelt over zijn werk of over zijn hobby. De andere keren hebben de vrijwilligers die het Onderonsje begeleiden, een onderwerp achter de hand. Bezoekers kunnen ook zelf gespreksonderwerpen aandragen.

Waarom deze Onderonsjes?
Een kopje koffie drinken en gezellig met elkaar buurten. En niet zomaar wat kletsen, nee, serieus praten over allerlei dingen die je bezighouden. Dat is de opzet van de Onderonsjes die Vivaan, ouderenwerk in Keldonk organiseert. Elke eerste maandag van de maand kunnen mensen van 55 jaar en ouder daarvoor van 10:00 tot 11:00 uur terecht in 't Span. Er zijn altijd twee vrijwilligers als gastvrouw aanwezig. Die schenken niet alleen de koffie in, maar zorgen er ook voor dat de gesprekken in goede banen geleid worden als dat nodig is.