Plankwerk speelt hemels toneelstuk

Toneelvereniging Plankwerk start met de kaartverkoop voor het hemelse toneelstuk “Hemel op Stelten”. Een komisch toneelspel geschreven door de bekende schrijver Carl Slotboom.

Het hemels spektakel zal worden uitgevoerd in sport- en ontmoetingscentrum ’T Span in Keldonk om 20.00 uur op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 maart.

groepsfoto voor facebook

Hemel op stelten is een super komisch toneelstuk wat zich afspeelt, zoals de titel al doet vermoeden in de hemel. We hebben dit jaar dan ook een hemels decor en hemelbewoners, die er een iets andere levenswijze op na houden. Iets waar aardbewoners toch even aan moeten wennen, als ze door de hemelpoort komen.  Dit alles is een garantie voor een leuke avond uit. Dus beste mensen laat u verrassen deze avond! Het is meer dan de moeite waard een bezoek te brengen aan deze voorstelling.

Als toneelvereniging Plankwerk zijn we alweer een aantal maanden aan het repeteren met zijn allen, om er een mooie voorstelling van te maken. Aanstaande zaterdag beginnen we met de bouw van het decor, zodat het ook voor ons nog hemelser wordt.

Graag verwelkomen we tijdens onze voorstellingen ook de jeugd. Daarom bedragen de toegangskosten voor kinderen tot en met 12 jaar € 3,- p.p. We willen deze groep graag interesseren voor het theater gebeuren, omdat cultuur belangrijk is.

De toegangsbewijzen voor volwassen zijn te verkrijgen of te reserveren a’ € 7,50 p.p. bij Hans Rijkers d.m.v. E-mail: Plankwerk@ziezo.biz of telefonisch bij Antonet Donkers 0413 – 212134. Ook bij het Uitpunt in Veghel zijn kaartjes verkrijgbaar.

  plankwerk hemel poster