29-11 > Mark’s Memories nodigen u uit

 

marks memories Mark van Sonsbeek. Een geliefd Keldonkenaar. Een warm mens, gevat en oprecht. Sportman in hart en nieren. Iemand met een groot hart. Voor de sport, maar vooral voor zijn gezin. En juist dit hart liet hem in de steek. Op 24 december 2011 overleed Mark als gevolg van een hartstilstand, gewoon tijdens een rondje hardlopen.


Voor al degenen die te maken krijgen met hartfalen op jonge leeftijd, maakt Stichting Mark’s Memories zich sterk. Via tal van activiteiten zamelt de Mark’s Memories geld in om onderzoek naar de oorzaak van plotseling hartfalen bij jonge mensen te bevorderen. Dit landelijke onderzoek is in handen van de AMC-foundation te Amsterdam.

Mede namens Restaurant Het Tramstation nodigen wij u uit voor een benefietdiner, waarvan de opbrengst ten goede komt van onze stichting.


Benefietdiner
vrijdag 20 december
In Restaurant Het Tramstation, aanvang 19:30 uur

Een benefietavond ten behoeve van de Keldonkse Stichting Mark’s Memories.

U geniet deze avond een culinair 5-gangendiner voor € 50,00, waarvan € 10,00 naar Mark’s Memories gaat. Daarnaast is er een veiling van enkele kavels om de opbrengst van de avond te vergroten. Ook zullen bestuursleden van de stichting meer vertellen over hun werk en het doel. De boodschap is ontroerend en hartverwarmend. En uw steun meer dan welkom!

De avond wordt sfeervol opgeluisterd met een optreden in de stijl van Frank Sinatra van zanger-presentator Wim Heijman. Het is niet ondenkbaar dat u de benen daar niet stil bij kunt houden en een dansje waagt!

Restaurant Het Tramstation, Molentiend 12, Erp. Tel.: 0413-335000. info@restauranttramstation.nl 


Wij nodigen u van harte uit!
Wij zouden heel verheugd zijn als u aanwezig bent om met ons deze avond tot een succes te maken.
Voor het reserveren van een tafeltje kunt u contact opnemen met Het Tramstation op telefoonnummer 0413-335000.

Meer informatie over Stichting Mark’s Memories vindt u op www.marksmemories.nl.

Met vriendelijke groet,
Stichting Mark’s Memories
E-mail: contact@marksmemories.nl

marks memories header

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen