11-12 > Kerstmarkt 2011

logo kov kl

Kerstmarkt Keldonk
Een initiatief van de Keldonkse Ondernemers Vereniging


kerstmarkt 2011 1a

Burgemeester Adema arriveerde met de arreslee en opende de kerstmarkt door een rood lint door te knippen. Begeleid door de Kerstman en ontvangen door de Dansgarde met heerlijke glühwein en kerstbrood, de muziek van Bende Bède Band en gasten die al  aanwezig waren. Het was al meteen een gezellige drukte op de kerstmarkt. Buiten werden de kraampjes goed bezocht waar men leuke gezellige kerstspulletjes kon kopen.

Ook aan de inwendige mens was gedacht. Er was een aparte hoek voor het eten ingericht, met soep, kerstbrood, worstenbroodjes en pannenkoeken. De pannenkoeken werden wederom gebakken door onze 'eigen keldonkse pannenkoekenbakker' Paul Dortmans. De opbrengst van zijn pannenkoeken komt geheel ten goede aan de Kindervakantieweek. Bedankt Paul, namens alle kinderen van Keldonk!
Alle aanwezige ondernemers hebben ook allemaal hun best gedaan en hun steentje bijgedragen. Chapeau!

kerstmarkt 2011 banner

De wielrennerclub Vakgarage Albert van der Linden stond er met een fiets waarvan je het gewicht kon raden. Het juiste gewicht was iets meer dan 8500 gram en het geraden gewicht van Henry van den Braak zat er het dichtsbij. Henry heeft hiermee een gratis APK-keuring van Vakgarage Albert van der Linden gewonnen.
Buiten hoefde je het niet koud te hebben, want overal stonden tonnen met kachels erin. Binnen waren ook overal heaters neergezet, je hoefde nergens kou te hebben.

De modeshow van de kapsels en visagie van Kapsalon Spiegelbeeld en kinderkleding van Juffrouw Knots waren ook een geweldig succes! Wat leuk om die kleintjes een modeshow te zien lopen. Echt geweldig gedaan!
De optredens waren ook geweldig! Bel Canto zong de sterren van de hemel. Het Gospelkoor Adaja was een genot om naar te luisteren. Gitaarclub The New Freedom Singers bracht ook weer een mooi stukje gitaarmuziek en zang ten gehore. En Muziekgroep Variozo waren ook goed op dreef en speelde de sterren van de hemel. Als uitsmijter zong Zangeres MarieChristien prachtige kerstliedjes in het bijzijn van de kinderen op het podium.

Alle dank gaat uit naar de organisatie, alle ondernemers en vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat het weer een geslaagde en gezellige middag/avond is geweest. En natuurlijk Vakgarage Albert van der Linden bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prachtige locatie, wat ons betreft.. over 2 jaar weer!

Namens de Commissie Kerstmarkt:
Cor van Houtum
Albert van der Linden
Ronald Cremers
Marko Hagen
kerstmarkt@keldonkseondernemersvereniging.nl


   

Film over Kerstmarkt 2011

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen