Kaartjes? Hoezo op, Wij hebben ze nog !

De Erpse krant stond  er vol van. Helemaal uitverkocht in een mum van tijd.  Met de snelheid van het licht vlogen ze de deur uit. Telefoonlijnen die bijna smolten  toen er nog een extra avond werd ingelast. De kaarten waren niet meer aan te komen. Ger Gespeuld in Boerdonk  had het er maar “zwaar” mee!

En wij ook ! Kei jaloers op die snelle verkooptijden en extra voorstellingen. Maar ’t stemt ons ook wel weer heel erg hoopvol, want toneelvoorstellingen zijn weer hot.  We hebben om de te verwachten storm op onze kaartjes aan te kunnen, extra telefoon- en  internetlijnen geïnstalleerd om onze bezoekers  supersnel van dienst te kunnen zijn.

Want wij hebben ze nog wel. De kaartjes voor onze Toneelvoorstelling “De Geflipte Flierefluiter” welke we ten tonele brengen op 22,23, en 24 maart  in Sport en Ontmoetingscentrum ’t Span in Keldonk. Toegangsbewijzen á € 7.50 p.p. of € 3,- voor kinderen tot en met 12 jaar kunt u reserveren bij Antoinet Donkers 212134 of via plankwerk@ziezo.biz .

“De geflipte flierefluiter” is een klucht welke zich kenmerkt door de diverse typetjes, die zich staande proberen te houden in status, list en bedrog. En natuurlijk mag de liefde niet ontbreken. Wij hopen op uw aanwezigheid. Kijk voor de laatste informatie op www.keldonk.nl/plankwerk

 toneelkaartjes

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen