24-11 > Sinterklaas was in de kantine

 sint pakjes

SINTERKLAASAVOND
RKVV Keldonk
 

Het was weer zover!!
Op donderdag 24 november waren op uitnodiging van onze activiteitencommissie, Sint Nicolaas en de Pieten Pinda en Kiwi in onze kantine te gast.

Pupillen
Alle pupillen waren met hun ingekleurde tekening en gespannen kopjes al vroeg naar de kantine gekomen. Daar werd eerst veel gezongen en leuke spelletjes gedaan waardoor de tijd om vloog en Sint en zijn Pieten al snel in aantocht waren. Na het openingslied werden de teams om beurten gevraagd om bij de Sint te komen en kreeg iedereen en leuk kado. Zo werden de E pupillen verrast met een puzzel van maar liefst 1000 stukjes, de F pupillen kregen een emmer klei en de mini F jes een mooie automatische bellenblaas.  Hierna was het al weer tijd om afscheid te nemen en konden de pupillen met veel snoep, een kado en glunderende gezichtjes hun bedje op gaan zoeken. 

sintenpiet
 voetballer

Senioren
Om klokslag half tien was Sint en zijn Pieten weer terug om in een goed gevulde kantine ook de senioren met een bezoek te plezieren. Hier betrof het duidelijk een hulp-Sint die heel slordig met de etiquette omging. Vele bezoekers werden door hem op de korrel genomen en moesten het door hun eigen slippertjes ontberen. Zo was het een van zijn Pieten opgevallen dat Sjan van Heugten wel erg lang op de parkeerplaats in Loosbroek op haar witte Piet had moeten wachten. Maik Opsteen kreeg met zijn team alle bekers die er op de gala-avond maar te verdienen waren, want dat vond Maik zijn team wel toekomen. Erwin van Lankveld kreeg in de vorm van een pop een Tine-van-der-Steen-look-a-like, zodat die van dat mooie meisje af zou blijven. Verder was het de Sint opgevallen dat vele ´kenners´ laag in het klassement van de amateurvoetbalcoach terug te vinden zijn. En Jan Coolen zijn gehoor gaat wel heel erg hard achteruit, want als je een kind een kroketje geeft als hij duidelijk een raketje heeft besteld, dan is het tijd voor nieuwe grotere oren.

Na nog veel meer grappen en grollen kwam er een einde aan deze leuke avond en kan Sint straks weer met de boot naar Spanje, maar volgens welingelichte kringen zal hij nog wel over Duisburg varen om daar nog even van dek te gaan om enkele Duitsertjes te verwennen.  

 

 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen