23-03 > Boeiende 26e editie Keldonks Journaal

logo keldonks journaal kl

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart 2014 werd de 26e editie getoond aan de Keldonkse bevolking en iedereen die verder geïnteresseerd is in het Keldonkse. In drie vertoningen kwamen meer dan 60 onderwerpen uit het jaar 2013 voorbij. Daar zaten een aantal gebruikelijke gebeurtenissen tussen, maar ook een flink aantal onbekende onderwerpen. Het filmteam van het Keldonks Journaal had moeten selecteren om de mooiste herinneringen vst te leggen. De pauze van de film werd daarvoor een 'maand' vervroegd omdat het aanbod in het voorjaar overvol was.

De vastlegging van het stukje Keldonkse geschiedenis begon met de nieuwjaarsreceptie van de voetbalclub alwaar Huub vd Linden een koninklijke onderscheiding ontving. Ook kwam de onderscheiding van Jo Relou tijdens de vrouwenddag aan bod en later kwam Jo met Noud nog terug om op een leuke manier hun 50 jarig huwelijk te bespreken. Het verhaal van Chiel Donkers over zijn stage-reis naar Ghana was indrukwekkend. In de film kwam ook terug dat de promotiewedstrijd van Keldonk 2 helaas werd verloren en was te zien hoe de eiken balklaag van de molen met precisie erin geschoven werd.

Complimenten voor het team van het Keldonks Journaal die weer een mooi stukje historie hebben vastgelegd. De productie van deze 26ste Keldonks Journaal was wederom in handen van:
Hans van Erp, Henrie Jansen en Ans van der Linden.


Heb je zelf een bijdrage voor Keldonks Journaal of heb je een idee? Meld dit dan!
Heb je ideeën of wil je graag dat Keldonks Journaal een keer bij jou komt filmen. Te denken valt aan een wedstrijd, feestje, jubileum, het samen creëren of bouwen van iets, iets wat je graag wilt delen met de inwoners van Keldonk. Meld dit dan en bel of mail naar Ans van der Linden, telefoon 0413-211185 of e-mail: avdlinden@home.nl.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen