22-11 > Buurtbusvereniging Keldonk neemt afscheid van trouwe vrijwilliger

Een keer per jaar is er een feestavondje voor alle vrijwilligers van Buurtbusvereniging Keldonk. Dit feestavondje is bedoeld om de onderlinge contacten wat op te poetsen maar vooral als dank voor de vele uren die de vrijwilligers stoppen in het buurtbuswerk. De buurtbus is namelijk onderweg van maandag tot en met vrijdag van 7:45 uur tot 18:15 uur en voorziet in een duidelijke behoefte aan openbaar vervoer in de kernen Boerdonk, Keldonk, Erp, Veghel, Zijtaart, Mariahout en Lieshout. Mede dankzij de vrijwilligers kan zo een buurtbusvereniging bestaan.

Welnu; tijd voor een feestje en dat vond plaats op 22 november 2012 in Café/Zaal Kleijngeld te Zijtaart. De ongeveer 20 buurtbusvrijwilligers waren met hun partner aanwezig om te genieten van lekker eten en drinken. Er was tijd en aandacht voor elkaar, voor jubilarissen, voor anekdotes en voor afscheid van een trouwe vrijwilliger.

Wie eenmaal besmet is met het buurtbusvirus komt er nooit meer vanaf. Nauwelijks komt het voor dat een lid eerder afscheid neemt van de buurtbusvereniging dan dat het volgens de statuten moet en dat is bij het bereiken van de 75-jarige leeftijd. Zo is dit ook het geval bij Bert Henst uit Erp.

buurtbus 12010602 hvg Bert was maar liefst 15 jaar lang elke week een halve dag actief als chauffeur. Steevast was Bert op vrijdagmorgen voor niemand thuis want………… ‘dan rijd ik de buurtbus’.

Er waren lovende woorden van de voorzitter, een aardige attentie, een mooie bos bloemen en natuurlijk een donderend applaus voor Bert als dank, maar eigenlijk meer als waardering voor zijn jarenlange trouwe dienst.


Buurtbusvereniging Keldonk.

Er is nog meer; kijk op www.buurtbuskeldonk.nl

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen