24-05 > 7th Sunday 2015

De editie 2015 van het festival 7th Sunday is helemaal uitverkocht.
Op zondag 24 mei zullen circa 35.000 dance-liefhebbers het festival in Keldonk bezoeken. Speciaal voor de 7e verjaardag van het festival begint het dit jaar een uur eerder en is het een uur later afgelopen: van 13:00 tot 01:00 uur.
Ook het festivalterrein wordt uitgebreid om ruimte te bieden aan de 14 area's die er komen. De parel onder de festivals heeft wederom een adembenemende mainstage en een paar nieuwe verrassingen. Zo zal 7th Sunday onder andere een gloednieuwe overdekte outdoor area presenteren: Playing for the Deeps. 

Line-up
Eerder al publiceerde organisator Par-T de complete line-up. Steve Angello, bekend van Swedish House Mafia, is dit jaar de grote headliner. Ook Galantis, succesvol met megahit Runaway (U&I), komt naar het festivalterrein aan De Roost en doet daarmee voor het allereerst een show in Nederland. De wereldbekende rebelse Australische dames van Nervo zullen ook acte de presence geven, evenals Sander van Doorn.
Met de hosting van het platenlabel van Bingo Players; Hysteria Records heeft 7th Sunday Festival zelfs een primeur te pakken. Het is de eerste keer dat ze een hosting doen op een festival en pakken daarom groots uit.
Klik hier voor een overzicht van de line-up.

Harmonie of Hardcore
Ook het Harmonie of Hardcore festival krijgt twee extra uurtjes en duurt van 13:00 tot 01:00 uur. Voor dit festival op zaterdag 23 mei 2015 zijn er nog tickets te koop.
Meer informatie zoals de line-up en tickets is te vinden via www.harmonyofhardcore.nl



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen