Kerstviering en afscheid Peuterspeelzaal 't Paplippelke

Op maandag 19 december hebben we Kerstviering gehad bij Peuterspeelzaal 't Paplippelke. Dit is wat uitgebreider gevierd omdat we vanaf 1 januari overgaan naar Stichting Peuterspeelzaal Veghel (SPV). We mogen niet meer doorgaan op de oude manier, met alleen maar vrijwillige leidsters. Het moet allemaal professioneel geschoold personeel worden.
 
2011 peuterspeelzaal 056  large
Kerstviering
Om 12:00 uur werden de peuters verwacht en konden we beginnen met de Kerstbrunch, dat erg in smaak viel bij de peuters.
Ze vonden het erg lekker. Daarna kwam er een meneer die poppenkast speelde. Het was een Kerstverhaal van Jan Klaassen en Katrijn en natuurlijk de Kerstman.
De peuters vonden het in het begin een beetje spannend, maar daarna hebben ze allemaal aandachtig zitten kijken en luisteren. Het was een hele leuke middag.
Laatste dag
Op donderdag 22 december was het echt de laatste dag voor Rieky Jans en Mariëlle Strijbos als peuterleidster en bestuurslid.
Petra Bouwe, Gonny van der Steen en Hanny van der Heijden gaan nog door als vrijwilligsters, samen met Sissy Verwegen als profes-sioneel peuterleidster. We wilden met de peuters rond 10:15 uur een rondje maken door Keldonk, maar het weer was ons niet gezind. Daarom zijn we met z’n allen bij de speelplaats van de kleuters en door 't Span met muziekinstrumenten herrie gaan maken. We gingen nog even in de kring, daarna spelen en wachten tot de ouders en opa’s, oma’s en oppas er waren. Die kwamen rond 11:00 uur en hebben we met z’n allen nog gezongen en lekkere worstenbroodjes gehad. We werden door de ouders bedankt voor de fijne jaren en we kregen een hele leuke attentie die de peuters zelf gemaakt hebben. Een blok met daarop prikkers met de handjes van alle peuters. Keileuk! Als afsluiting kregen de peuters nog een leuk cadeautje.

 2011 peuterspeelzaal 067  large


Wij willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en we wensen iedereen een goed en gezond 2012!

Leidsters en bestuur van Peuterspeelzaal 't Paplippelke.
 
Foto's Hanny van der Heijden

Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen