04-06-12 Keldonk telt af

datum juni

Nog een week en dan bestaat Keldonk officieel 100 jaar. Dan zullen de feesten van Keldonk 100 losbarsten! Heel Keldonk is al in rep en roer, want iedereen doet wel iets voor Keldonk 100.

Zo worden de komende week de Keldonkse tuinen en straten versierd, zodat heel Keldonk in de Keldonkse kleuren geel en wit kleurt! In een buurt zijn al honderden bloemen gevouwen van wit en geel plastic, wat zal de rest van Keldonk bedenken? Ook voor de Keldonkse avond (dinsdag 19 juni) zijn de buurten samen actief, zij verzorgen dan optredens. Elke Keldonkse buurt doet mee, dus dat belooft een veelzijdige avond te worden!

De kinderen van de basisschool zijn druk met het maken van een opdracht over Keldonk. Zo maken de kleinsten een poster van Keldonk en de wat ouderen een folder over Keldonk. Alle kinderen komen op vrijdag 22 juni naar het feestje van Ot en Sien. Dit wordt een gezellig ouderwets feestje want alle kinderen komen in de kledingstijl van honderd jaar geleden.

De wielrenners van de Keldonkse Toerclub zijn ondertussen al onderweg van Padua naar Keldonk. Zij beleven elke dag weer wat nieuws tijdens hun tocht van 1491 kilometer. Volg hen.

Uit verschillende huizen klinkt een muzikale noot, dat is zeker van degene die meedoen aan de 100 Proms? Op deze avond (woensdag 20 juni) tonen veel Keldonkse hun muzikale talenten. Zo komen bijvoorbeeld de optredens van Sing a Keldonk Song weer eens langs.

In sommige huizen brandt tot diep in de nacht licht, hier wonen leden van de commissie Keldonk 100. Zij werken hard aan het leggen van de laatste hand voor de feesten. Is er genoeg drank? Genoeg vrijwilligers? Hebben we overal aan gedacht?

Iedereen is welkom!
En zo komt Keldonk 100 steeds dichter bij. Het worden geweldige dagen, dat is zeker! Voor het hele programma kun je hier kijken. En vergeet niet; Keldonk 100 is niet alleen voor Keldonkenaren, maar iedereen is welkom!

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen