31-03 > Gezellige vrijwilligersavond RKVV Keldonk

 

70s disco fever

Zaterdagavond was de jaarlijkse vrijwilligersavond van RKVV Keldonk. Het thema was 70's Disco Fever en dat kon je ook merken aan de gasten die arriveerden, sommigen waren echt terug in de tijd gegaan. En samen met de versierde kantine vormde het een kleurrijk geheel. Bij binnenkomst kreeg iedere bezoeker een puzzelstukje, om te kijken bij welk groepje ze hoorden, groepen met de namen ABBA, David Bowie, Queen, The Carpenters, Bee Gees, MUD en Michael Jackson.

Spelletjes
Om kwart over negen begonnen de spelletjes, samengesteld door de Activiteitencommissie. Als eerste was het spel De plaat en zijn verhaal. Er werd een verhaal verteld en de groepen moesten raden over welk lied het ging. Het bleek een moeilijk spel, want van de 5 verhalen, werden er maar 2 geraden.
Daarna kwam het spel Wat zie ik? Met dit spel werden voorwerpen geshowd en moesten de groepen ook weer raden om welk lied het ging. Sommigen waren makkelijk, andere weer moeilijk.
Toen was het de beurt aan Gemixt. Voor dit spel had Jasper van Boggelen 2 liedjes door elkaar gemixt. Van het ene lied hoorde je alleen de tekst en van het andere de muziek. Erg mooi gedaan, soms moeilijk, maar een erg leuk spel!
Als laatste was Raad de plaat. Blijft altijd leuk om te zien hoe je mensen ziet meezingen en zoeken naar de titel en welke artiest het zingt.

Groep Michael Jackson winnaar
De groep Michael Jackson, met Carin Claassen, Sjan van Heugten, Gonny van der Steen, Jamie van der Linden en Koen van Deurzen, ging uiteindelijk met de eer strijken en behaalde de meeste punten. Daarna was er nog ruim de tijd om na te kletsen en te genieten van de ouderwetse vinyl platen, die gedraaid werden door D'n Ouwe Meuk (Laurens Verbakel en Arjen van Zutphen). Echt helemaal terug in de tijd!

Het was weer een geslaagde avond! Volgend jaar zullen we eens een thema uitzoeken wat de jongeren ook meer aanspreekt. We hebben nog een jaar om er over na te denken.

Activiteiten Commissie
RKVV Keldonk


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen