24-05 > Aftrap fietstocht Stichting Mark's Memories

 

mark van sonsbeek
Naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Mark van Sonsbeek op 24 december 2011, hebben zijn familie en vrienden het idee opgepakt om ter nagedachtenis aan Mark, een fietstocht te organiseren waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan onderzoek naar plotselinge hartdood door prof. Dr. A. Wilde van het AMC.


Inmiddels hebben we de organisatie ondergebracht in een stichting met de naam:

Stichting Mark’s Memories

Het wordt een tweedaagse fietstocht, inclusief overnachting, die gehouden wordt op 24 en 25 mei 2014 en zal voeren langs alle voetbalclubs waar Mark actief is geweest als voetballer of trainer:

  • De start van de tocht is in Mark zijn geboorteplaats Lith (NLC ‘03) en voert vervolgens langs, Schijndel, PSV en Dessel, waar we in de buurt zullen overnachten.
  • De tweede dag voert de tocht langs Verbroedering Geel, FC. Eindhoven, Deurne en eindigt bij RKVV Keldonk. De totale route is ongeveer 220 km.


Op vrijdagmiddag 24 mei a.s. (exact 1 jaar voor deze tocht) vindt om 16.00 uur de aftrap van dit evenement plaats en Dr. J. van Asseldonk (cardioloog) verleent hieraan zijn medewerking. Tijdens deze aftrap wordt kort ingegaan op de tocht en het doel waaraan de opbrengst wordt gedoneerd.

Als officiële handeling wordt tijdens deze bijeenkomst de website: www.marksmemories.nl gelanceerd, waar de nodige informatie te vinden is over deze tocht!

Stichting Mark's Memories


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen