ZLTO en KVO leden en de laatste Oudejaarsborrel

logo vrouwenvannulogo zltolgkl                                       

 


Het klinkt een beetje trietst, als je leest dat ZLTO en KVO Keldonk, hun laatste Oudejaarsborrel bijeenkomst hebben. Maar 't is minder erg als dat het lijkt.

Alles heeft te maken met het feit, dat KVO Keldonk per 1 januari verder gaat als Vrouwen van Nu. Een nieuwe organisatie, met een nieuw elan. Afscheid nemen van iets, is nooit fijn, want voorbij, is voorbij. Maar het oprichten van een nieuwe vereniging, kan ook weer een mooie uitdaging zijn voor bestuur en leden om er samen iets van te maken.

Als ZLTO dorpscommissie Keldonk, willen wij KVO Keldonk bedanken, voor de goede samenwerking, zoals we dat al vele jaren gedaan hebben. Wij wensen hen veel succes toe met de nieuwe vereniging "Vrouwen van Nu" en hopen wederom op een mooie samenwerking, waar dat ons beide kan versterken.

Op Dinsdag 30 december nemen we, met leden en partners van ZLTO en KVO, tijdens de "Oudejaarsborrel"  in zaal "De Oude School" officieel afscheid van de KVO. Dit zal op een ludieke manier gebeuren. Verder willen we op een ontspannen manier de avond voorzetten en toosten op het nieuwe jaar. De avond begint om 20.00 uur.

Wij hopen natuurlijk dat alle leden hierbij aanwezig zijn, voor deze historische avond.

Tot slot wensen wij ieder, hele fijne Kerstdagen toe. Denk ook eens aan degene die het met Kerst wat moeilijker hebben, zodat ook zij een mooie Kerst hebben.

Voor U allen een gezellige Oudejaarsavond en de beste wensen voor 2015

 

2015

 

Bestuur ZLTO dorpscommissie Keldonk en KVO Keldonk

 

 

 

 

  

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen