Jong Nederland

Stichting Jong Nederland Keldonk

 logo jongned 2

Contact via email:
jnkeldonk@live.nl


Even voorstellen
Jong Nederland Keldonk (JN Keldonk) is een vereniging voor de jeugd van Keldonk.
Het is met bijna honderd leden een erg actieve vereniging binnen het Keldonkse.
JN Keldonk maakt deel uit van een grote landelijke organisatie: Jong Nederland.
Wat doen wij…?
Het doel van JN Keldonk is het organiseren van activiteiten op het gebied van sport, spel en buitenleven voor kinderen en jongeren uit Keldonk (en omgeving). Op de clubavond staat er iedere week voor de verschillende leeftijdsgroepen een activiteit op het programma. Je kunt daarbij denken aan apenkooi of trefbal in de gymzaal, maar ook kleien, verven of andere mooie werkjes maken in ’t Span. Bij mooi weer gaan we regelmatig voor grotere spellen naar het schoolplein of het sportpark.

Naast de activiteiten in ’t Span en de gymzaal zijn er grotere activiteiten. Je kunt daarbij denken aan een avondje (disco)zwemmen of kegelen, maar ook bijvoorbeeld een barricadetocht, dropping of speurtocht.

jn 2  small

Is dat alles….?
Nee, natuurlijk is dat niet alles!! De wekelijkse clubavonden zijn maar een deel van de activiteiten welke wij voor onze leden organiseren. Voor iedere leeftijdsgroep is er ieder jaar namelijk minimaal één kamp van een weekend of week.

Met de kleinsten gaan we ieder jaar een weekendje op kamp naar een blokhut hier in de buurt. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat staat het hele weekend in het teken van heel veel lol maken.

Voor de wat oudere kinderen (vanaf groep 6) is het absolute hoogtepunt van het jaar het ZOMERKAMP!!! Een week lang sport, spel en avontuur met een eigen zwembad, lange dagen en korte nachten staat ieder jaar garant voor een prachtige tijd.

Wil jij dit ook…?
Dat kan. Nieuwe leden zijn bij ons het hele jaar door welkom.
Heb je interesse? Kom dan gerust een paar keer op een clubavond kijken en gezellig meedoen. Daarna kun je nog altijd beslissen of je wel of geen lid wordt, maar weet je in ieder geval wat Jong Nederland Keldonk is.

Meer informatie…?
Wil je meer informatie over JN Keldonk neem dan contact op via:

jnkeldonk@live.nl

en wij beantwoorden graag al je vragen. 


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen