20-03-12 > Officiële aftrap Keldonk.nl en websites wijk- en dorpsraden

keldonk logo website logo dorpsraadklein  
Dinsdagmiddag 20 maart is in de bibliotheek van Veghel door wethouder Annemieke van de Ven van de gemeente Veghel, de officiële aftrap gegeven voor de nieuwe websites van de wijk- en dorpsraden, waar Keldonk.nl
ook onder valt.

 


Wouter van Boggelen was ook aanwezig namens de Dorpsraad en heeft een verslag hierover geschreven. Lees het hier.


In het bijzijn van de lokale en regionale pers feliciteerde Annemieke van de Ven de aanwezige afgevaardigden van de wijk- en dorpsraden met de nieuwe websites die een nieuw middel moeten worden voor een betere communicatie in het dorp c.q. de wijk. Een manier om laagdrempelig met elkaar in contact komen, goede ideeën en voorbeelden met elkaar delen en initiatieven ontplooien. Met als doel daarmee de onderlinge contacten van de bewoners en zo de leefbaarheid te verbeteren.

Totstandkoming websites
Initiatiefnemer Gerard Latjes (wijkraad ’t Ven) vertelde hoe de ontwikkeling van de websites tot stand is gekomen en hoe na de definitieve toekenning van de subsidie door de Provincie Noord-Brabant, stichting Vivaan en gemeente Veghel is gestart met het programmaren van de software.

Keldonk.nl als goed voorbeeld
Op uitnodiging van de gemeente, zij vonden dat Keldonk.nl het beste laat zien waarvoor de websites bedoeld zijn, was het de beurt aan Mike van den Biggelaar om te vertellen welk traject doorlopen is om tot deze nieuwe website te komen.

Wilma van Hout liet vervolgens de aanwezigen zien wat er mogelijk is met de website en hoe Keldonk.nl is opgebouwd en wordt gebruikt. En hoe diverse Keldonkse verenigingen al zelf hun bijdrage plaatsen op de website. De positieve reacties over Keldonk.nl werden daarna vol trots en in dank aangenomen.


Klik hier om een kijkje te nemen op de websites van de andere wijk en dorpsraden.



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen