25-03-12 > Film en foto's, het winnende lied: Doe met ons mee!

Klik hier voor de foto's en een filmpje met fragmenten van alle negen optredens.


     

Doe met ons mee! - Familie Jansen

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

We riepen Keldonk op om met Sing a Keldonk Song mee te doen, nou daar heeft Keldonk gehoor aan gegeven. Wat een talent, wat een muziek en wat een geweldige avond was het afgelopen zaterdag!! De familie Jansen wint daarbij met hun lied “Doe met ons mee!”.

img 7319
De negen deelnemers verrasten het publiek in Keldonk zaterdag volkomen, met liedjes van eigen bodem. De Lindenkamp bijt hierbij de spits af met hun lied “Ons mooie Keldonk”. Daarmee is de toon gezet voor een avond van topkwaliteit. Een geweldige tekst, gezongen met een echt Keldonks gevoel. Vervolgens komt Koor Brugmans ten tonele om met elf broers en zussen het lied “Keldonk viert 100 jaar” te zingen. Dit zorgt voor kippenvel in de zaal, in positieve zin. Elf broers en zussen staan een prachtig feestnummer te zingen. Hun ouders staan beide trots te kijken, naar hún kinderen!

Ook de familie Jansen voelt zich weer geroepen om hun muzikale talenten te tonen. Al jaren gaan we los op hun nummer “Carnaval in Paplippelland”, dus de verwachtingen zijn hoog. In nieuwe formatie laten zij nu de knaller “Doe met ons mee” horen. En Keldonk doet mee!! Na het volle podium is het de beurt aan het duo Wilma en Gonny. Ze zingen “Keldonk, ons dorp!” en zij laten zien dat je niet met veel mensen hoeft te zijn om een geweldig nummer neer te zetten. Met een mooie, passende presentatie op de achtergrond laten ze het publiek trots zijn op Keldonk. Joke Kanters-Kuijpers, Maria van Asseldonk-Brugmans en Ans Brugmans, onze jury van vanavond begint steeds moeilijker te kijken. Dit wordt een moeilijke opgave!

Na een kleine pauze wordt de “Heilige Antonius” gespeeld en gezongen door Bend Bede Band. Zij laten weer zien wat onze eigen Keldonkse bende in huis heeft, prachtig! Na deze bekenden van het podium roept onze presentator Geert Kuijpers, nog meer bekenden naar boven. De Bouwkes, ook een muzikale familie. We kennen ze allemaal, de drie muzikale zussen. Maar wat er dan gebeurt verrast heel Keldonk, de vrouwen gaan naar de achtergrond en broer en aanhang naar de voorgrond. Zo kan het ook!! Ze laten ons “Hier is het goed” horen, dit nummer doet iets met het publiek, je kunt het in de zaal voelen. En geloof het of niet, een delegatie van de Stones is vanavond ook op het podium te zien! Weliswaar de Keldonkse Stones, die meedoen met De Kamerui maar ze staan er toch mooi. Zij zingen een Keldonks liedje over alles wat er in Keldonk te beleven is. De jury kijkt elkaar eens aan, moet Keldonk het hen echt zó moeilijk maken? Ja, dat moet Keldonk, zo ook de Vo(i)sjes. Hun “Lied voor Keldonk” laat de zaal meezingen. De familie Vossenberg laat zien dat zij samen ook een grandioos optreden neer kunnen zetten.

Ten slotte mag natuurlijk Bel Canto niet ontbreken aan zo’n top muziekavond. Om de cirkel weer rond te maken zingen zij “Ons mooi Keldonk”. Dat deze dames kunnen zingen, dat weten we allemaal. Maar ze kunnen ook nog eens erg goed schrijven, een geweldige tekst, écht over Keldonk.

De jury gaat in beraad, ondertussen speculeert de zaal er flink op los. Met zoveel goede nummers is het moeilijk kiezen. Na even komen onze jury van oud-Keldonkenaren het verlossende woord brengen. Keldonk blijft ook de komende tijd dansen op een lied van de familie Jansen!

De toon van de Keldonk 100 feesten is weer gezet! Bij het organiseren van zo’n avond hoop je op veel animo, maar dit, dit hadden we nooit durven dromen. Het doet ons goed om te zien dat Keldonk zoveel zin heeft in de Keldonk 100 feesten. Bedankt Keldonk en jullie weten het, vanaf 13 juni; doe met ons mee!!

Berichten

Unne kei skônne oavond

Geplaatst door Heidi van de Vossenberg op 26 Maart 2012 om 13:31

Het waar kei skôn en we hebbe allemoal genoten van dezen oavond. we hebben er allemoal goed ons best vur gedoan om er un geslaagde oavond van te maken mi ons liedjes en ons publiek. bedankt.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen