08-06-12 Keldonk 100 bedankt sponsoren

Van melk van een Keldonkse boer, tot lenen van een bus. Van korting op drukwerken, tot korting op broodjes . Van een financiële bijdrage van een paar euro van Keldonkse inwoners tot grote bedragen van ondernemers. Zonder deze hulp zou Keldonk 100 niet gevierd kunnen worden.

jippiejippie bedankt 008
De Keldonkse ondernemers hebben hun steentje bijgedragen bij de activiteiten die al georganiseerd zijn, zoals de Klumpkesrace en Schijt je Rijk in 2010 en de Vlotte tocht in 2011.

Daarnaast haalden we samen met Stichting Korenmolen “De Hoop” een geweldig bedrag van € 29.684,00 op tijdens de Dienstenveiling in 2011. Keldonkse ondernemers en die van daarbuiten hebben ons daarbij ontzettend geholpen.

Ook Rabobank Uden Veghel steunt Keldonk 100 middels een gift via het Coöperatiefonds en een extra sponsorbijdrage. Tenslotte denken veel ondernemers nu weer mee met het zo voordelig mogelijk organiseren van Keldonk 100.

Al deze sponsorbedragen en kortingen hebben ervoor gezorgd dat we de kosten voor de bezoekers van Keldonk 100 laag kunnen houden. Zo is de entree nagenoeg iedere dag gratis en is de consumptieprijs laag gebleven.

Wij danken alle sponsors voor hun goede wil en bijdrage! Tijdens Keldonk 100 worden hun namen op een scherm gepresenteerd. Natuurlijk zien we alle sponsors ook graag terug tijdens de feesten, om samen met hen te proosten op het honderd jarig bestaan van Keldonk!!

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen