Er gaat geboord worden in Keldonk, wist u dat???


figuur boren gasMet de zuidelijke ontsluitingsweg als afleidingsmanoeuvre, althans zo lijkt het, is men nu voornemens te gaan boren. Naar GAS om precies te zijn, om de opdrogende putten te vervangen door nieuwe bronnen. De precieze locatie is nog onbekend, maar de geruchten gaan, dat het in de buurt van de nieuwe nog aan te leggen ZOE is. Mogelijk is het wijzigen van de noordelijke variant naar de zuidelijke variant mede bepaald onder druk van het bedrijf dat gaat boren.

De nood om nieuwe bronnen aan te boren is hoog. De vele aardbevingen in Groningen maken boringen in dat gebied mogelijk op korte termijn onmogelijk, waardoor er met spoed wordt gezocht naar nieuwe bronnen.

De organisatie die achter deze boringen zou zitten, zou Plankwerk zijn. Volgens insiders, die niet met hun naam genoemd willen worden, zou er, als er dit jaar geen nieuwe bronnen aangeboord worden, het doek in de loop van dit jaar wel eens kunnen vallen.

borenmachine

In de Telegraaf is een oproep geplaatst, voor het aanboren van nieuwe bronnen.

De oproep luidt als volgt:

Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers in het gebied omgeving Keldonk, om onze organisatie Plankwerk de komende jaren als bloeiende vereniging voort te kunnen zetten. Binnenkort brengen wij een bezoek aan sport- en ontmoetingscentrum ’t Span in Keldonk, waar we een persconferentie houden over wat ons bezig houdt.

Wij hopen u van harte te mogen begroeten, omdat wij ook in 2014 weer graag van de partij zijn. Meldt u nu alvast aan, of loop eens binnen tijdens onze voorbereidende werkzaamheden op maandag- of dinsdagavond de komende weken.

Meer info vindt u op de website van Keldonk.


gasvlam fornuis

Meldt u aan! Het is nu of nooit, zodat we energie hebben om te kunnen branden.

Sollicitaties in de ruimste zin van het woord, kunt u richten aan:

T.V. Plankwerk
t.a.v. Hans Rijkers
Gerecht 8
5469 KD Keldonk
plankwerk@ziezo.biz
0413 - 206180

112 sos
We kunnen nu al hulp gebruiken, en je kan meteen kennis maken met het werk achter en voor de schermen.

 


 

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen