12-11 > Jaarlijkse feestavond Veteranen 'Niet geslaagd'


lets party


Op zaterdag 12 november hielden de
veteranen van RKVV Keldonk weer hun
jaarlijks veteranenfeestje. 
veteraan

Ondanks dat het veteranen feestcomité hun uiterste best had gedaan, werd dit voor niemand een geslaagde avond. Het spelletje van de avond bestond namelijk uit een herhaling van het theorie examen voor het rijbewijs B. Na vijftig vragen beantwoord te hebben bleek dat er niemand van de deelnemers geslaagd was en dus niet geschikt bevonden om op de openbare weg een auto te besturen. Voor de huis tuin en keuken chauffeurtjes was dit niet zo’n ramp, maar als je bedenkt dat er onder de deelnemers ook vrachtwagenchauffeurs en politieagenten waren geeft dit toch te denken. 

bier

hamburger menu

welcome1

Na de nederlaag tegen de Volkelse veteranen eerder op de dag was dit voor de helft van de gasten een tweede domper en de vraag was of dit deze avond nog goed zou komen. Gelukkig werd er een vrolijk muziekje gedraaid en vloeide het gerstenat rijkelijk waardoor na een half uurtje niemand meer in de gelegenheid was om een auto te besturen laat staan te voetballen en deze bijkomstigheden dan ook snel werden vergeten. Rond de klok van tien uur werd de B.B.Q. aangestoken en kon iedereen naar hartenlust zijn of haar bakkunsten etaleren en of het nou half gaar was of zwart verbrand met een lekker sausje erop bleek alles toch goed te verorberen te zijn. Bijna alle wereld problemen werden besproken en de perikelen bij Ajax, P.S.V en Feyenoord werden in Joke’s bar moeiteloos opgelost. Zo werd het al weer snel zondag en dacht bijna niemand aan naar huis gaan waardoor er ook nu als vanzelf een derde helft werd aangeplakt.

Het was wederom een hartstikke gezellig feestje en hiervoor een complimentje voor de organisatie (Jan Coolen, Noud, Perry en Rob).


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen