Finale kaartavond seizoen 2014 - 2015

Het was een fantastische avond, afgelopen dinsdag 31 maart. En daarmee was ook de laatste kaartavond van het seizoen 2014 - 2015 een groot succes.

zltolgkl logo vrouwen van nu keldonk
 

Zoals verwacht was de strijdt bikkelhard en werd de aanval ingezet, om als winnaar uit de bus te komen. En dat de aanval de beste manier is, om dat te bereiken bleek maar weer eens, al is een beetje geluk of een goede maat, dan natuurlijk wel welkom.

In een bomvolle zaal, met zo'n 10 tafels rikkers en een tafel jokeraars, kon aan het eind van de avond iedereen met opgeheven hoofd en een leuk presentje naar huis. Natuurlijk niet voordat de winnaars bekend gemaakt werden. Winnaars van de avond, maar vooral van het seizoen:

kaarten 2015

Uitslag kaartseizoen 2014 - 2015 is:

Rikken

  1. Martien Verbakel
  2. Ad van de Tillaart
  3. Cor Rijkers

Jokeren

  1. Ardy Leenders
kaarten 2015 1

Het was een fantastische seizoen, en gezien het succes gaat het nieuwe seizoen weer van start op 29 september, wederom de laatste dinsdag van de maand.

Maar voor de leden van de ZLTO in Keldonk is er op zondag 7 juni nog een bijzondere dag:

boer on tour boer on tour1

Over deze dag ontvangt  u binnenkort nog meer informatie, maar noteer hem alvast in uw agenda, als u dat nog niet gedaan hebt.

Als bestuur van ZLTO dorpscommissie en Vrouwen van Nu Keldonk, willen wij iedereen bedanken voor hun komst op de diverse kaartavonden, want zonder u was het geen grandioos succes geweest.

Graag tot volgend seizoen,

 kaarten 2