05-12 > De Sint bezocht 't Paplippelke

sint en piet

Op maandag 5 december was het weer zover. De Sint bracht ook dit jaar weer een bezoek aan Peuterspeelzaal 't Paplippelke. De kinderen van de peuterspeelzaal verzamelden zich net als anders in de peuterspeelzaal, terwijl de nog jongere kinderen en de mama's, papa's, opa's en oma's in de andere zaal een plekje zochten. Het was goed om te zien dat er zoveel mensen waren gekomen. En allemaal waren ze in afwachting van de Sint.

Om 13:30 uur was het moment dan daar: de Sint en twee Pieten waren in zicht! Zij werden hartelijk ontvangen door de kinderen van de peuterspeelzaal, waarna ze gezamelijk naar de zaal kwamen. Daar mochten de kinderen, met hun zelfgemaakte pietenmutsen, in het midden zitten en werden wat sinterklaasliedjes gezongen. Ook werden er kunstjes gedaan zoals koprol maken en op je handen lopen.
De Pieten konden dat niet, maar de kinderen konden dat allemaal heel goed.

Toen werd het tijd voor de kadootjes, maar die waren zoek! Gelukkig wisten de kinderen ze, samen met de Pieten wel te vinden. De kinderen mochten één voor één bij de Sint komen om hun kadootje in ontvangst te nemen. Daarna ging de Sint de kring rond om de allerkleinsten hun kadootje te geven. Onder het luid gezongen "Dag Sinterklaasje" vertrok het gezelschap richting de school. De kinderen gingen tevreden terug naar de peuterspeelzaal en de rest weer naar huis. Allemaal genietend van een leuke middag.

logo paplippleke kl logo skb14b 

Kijk verder naar beneden voor enkele foto's.
Met dank aan Hanny van der Heijden

 


Wilt u reageren op dit bericht?
Registreer u dan, log in en plaats een berichtje.
Wilt u meer weten over het registreren en wat hiermee mogelijk is? Kom dan naar de inloopavond van Keldonk.nl op donderdag 15 december in 't Span.

Webteam Keldonk.nl



Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen