04-02 > Bakkerij vd Rakt wint gemeenteronde Leukste Bakker

De gemeenteronde van de Verkiezing van de Leukste Bakker 2014 is nu afgelopen. De stemmen zijn geteld en de eindstand per gemeente is nu bekend. In de eindstand van de gemeenteronde zijn er twee ranglijsten:
1. gebaseerd op het aantal stemmen
2. gebaseerd op het gemiddelde rapportcijfer

Uitslag gemeenteronde
Uit de ruim 1.300 deelnemende bakkers zijn er in iedere gemeente 2 winnaars gekomen: de bakker met de meeste stemmen en de bakker met de hoogste waarderingcijfers (dit kan natuurlijk ook dezelfde bakker zijn!). Er zijn wel minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de Finaleronde.
Bekijk hier de eindstand van de gemeente Veghel en zie dat Brood- en Banketbakkerij A. van de Rakt in beide ranglijsten door mag naar de volgende ronde!

rakt bakkerij kl Stemmen tijdens finaleronde
De Finaleronde vindt plaats van 10 februari tot en met 6 maart 2014. Iedereen mag dan weer op www.leukstebakker.nl een stem uitbrengen. De stemmen die de bakker al heeft verzameld blijven gewoon geldig. In de Finaleronde tellen zowel het aantal stemmen als de gemiddelde waardering voor 50% mee in de einduitslag.

Stem allen dus weer op Brood- en Banketbakkerij A. van de Rakt.


Goed doel en BakkersVak 2014
Alle gemeentewinnaars ontvangen bij de Award Uitreiking een certificaat voor hun behaalde titel en maken kans op de provincietitel en de landelijke titel. Deze uitreiking vindt plaats op zondagmiddag 23 maart 2014 tijdens vakbeurs BakkersVak in Rosmalen.
Tijdens de stemronde doneren de partners van de verkiezing per stem die wordt uitgebracht, en waarbij toestemming wordt gegeven voor nieuwsbrieven van de nieuwsbriefpartners, €0,05 aan Bakers Against Cancer. Dit goede doel is een initiatief om kankerpatiënten een fantastische dag te bezorgen. De cheque wordt ook tijdens de Award Uitreiking op BakkersVak aan Bakers Against Cancer overhandigd.


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen