04-12> De Sint in 't Span en op de Antoniusschool

Dinsdagmiddag 4 december 2012 was het zover en kwam de Sint met twee van zijn Pieten rond 13.30u aan op de speelplaats van de Antoniusschool. Hij werd daar onder luid gezang ontvangen door alle kinderen en leerkrachten.
Directrice Elly had een woordje van welkom voor de Sint. Ze vertelde dat ze een kadootje gekregen had en die maakte ze open. Het was een bord van "Schoolgruiten". Dat wil zeggen dat kinderen van de Antoniusschool tijdens de pauzes alleen maar groente en fruit mogen eten.
Daarna ging de Sint naar 't Span. Daar waren vele papa's en mama's, opa's en oma's met hun kinderen en kleinkinderen. Er werd veel gezongen. Het was een gezellige boel. Nadat de kadootjes uitgepakt waren ging de Sint rond 14.15u naar school, waar natuurlijk alle kinderen van groep 1 t/m 4 al vol spanning zaten te wachten. Ook daar werd gezongen en gedanst voor de Sint en zijn Pieten. Ook mochten de kinderen nog wat vragen aan hem stellen. Nadat de kinderen allemaal een kadootje hadden gekregen, ging de Sint nog even langs bij groep 5 t/m 8. Het was een leuke middag geweest.

Bedankt!

Stichting Keldonks Belang

 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen