RKVV Keldonk bedankt haar vrijwilligers [incl. foto's en film]

 

Elk jaar worden de vrijwilligers van RKVV Keldonk bedankt middels een thema-feestavond, georganiseerd door de Activiteitencommissie van RKVV Keldonk. Dit jaar was het thema Award-avond.

Elke vrijwilliger had een persoonlijke 'gouden' uitgenodiging ontvangen met de volgende tekst:

"Van harte gefeliciteerd!
Dankzij jouw taak/taken binnen onze club, jouw vrijwillige inzet en jouw aanwezigheid, heb je onze club weer een warm hart toegedragen het afgelopen seizoen en dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom wil het bestuur en de Activiteitencommissie van RKVV Keldonk jou en je partner uitnodigen voor de Award-avond.

Deze Award-avond vindt plaats op zaterdag 15 maart 2014 in feestzaal 'de Koulberg' te Keldonk.

Gedurende de avond zijn  er diverse award-uitreikingen onder de genodigden.

Bestuur en Activiteitencommissie RKVV Keldonk
Dresscode avondkleding (gala)"


rkvv vrijwilligersavond 150314 4  large Van onze correspondent van de Erpse Krant:

"Vrijwiligers bedankt!

Op een meer dan voortreffelijke manier werden de vrijwilligers van onze vereniging zaterdag 15 maart bedankt voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Over de rode loper werd iedereen naar de 'schittterend' versierde kantine geloodst, waar de film en fotocamera's hun werk deden en de gewaande sterren op de gevoelige plaat werden vereeuwigd.  Na een periode waarin iedereen aan de glitter en glamour kon wennen, was er kosten nog moeite gespaard om de eregasten te amuseren. Uit het cabaretprogramma van 'Der Paplöffels' werden de TrubbelTrutten losgeweekt en samen met zangeres 'Sandy Paauwe' -Sandy Rombout uit de musical 'The Muppets'- brachten zij de bezoekers in de juiste stemming. Verder werden in het  ceremoniële gedeelte, om de grootste flauwekul, verschillende awards uitgereikt. Ook was er muziek van DJ Dylan, die met zijn gevarieerd gekozen genres muziek, iedereen wist te bereiken en daarmee de dansvloer regelmatig gevuld kreeg. De gehele avond werden er luxe hapjes geserveerd waar ieder cateringbedrijf jaloers op zou kunnen zijn en ook aan drankjes kwam niemand tekort.
Op een voor de gemeente acceptabele tijd werd de avond afgesloten en Joost mag het weten hoe laat dat dat was, maar dat het weer keigezellig was geweest, daar was iedereen het over eens.
De enige 'echte' award van deze avond gaat dan ook naar het organiserende team! Proficiat!"

Klik hier om een filmpje te bekijken, gemaakt door Coos van den Elsen.
Op de achtergrond hoor je de liedjes die op die avond gezongen werden door Sandy en de TrubbelTrutten.


rkvv vrijwilligersavond 150314 5  large Vrijwilliger van het Jaar
Op de Vrijwilligersavond wordt ook de Vrijwilliger van het Jaar -bekend gemaakt op de gala-avond in het vorige seizoen- nog extra in het zonnetje gezet. En vrijwilliger van het seizoen 2012-2013 was Wilma van Hout.

Activiteitencommissie bedankt!
De vrijwilligers bedankt voor jullie komst naar deze avond. Maar speciale dank gaat uit naar de leden van de Activiteitencommissie! Het was een schitterende avond, de kantine was prachtig versierd, er waren mooie woorden voor alle vrijwilligers en speciaal voor díe vrijwilligers die je niet ziet, die altijd op de achtergrond aanwezig zijn en veel tijd steken in de club, wat niemand ziet, maar wel moet gebeuren. Niemand werd vergeten!

En de hapjes waren voortreffelijk, gemaakt en geserveerd door de leden zelf en wat extra hulpkrachten! Chapeau!
En zondagmorgen was alles weer spik en span. Ook daarvoor, complimenten!


 


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen