Algemene informatie Kerkbestuur en contactpersonen

Misintenties als er iemand overleden is
Na het overlijden van een dierbare is het mogelijk om als nagedachtenis regelmatig een H. Mis te laten doen, bv. als maandelijkse gedachtenis. Vroeger kon dit geregeld worden via de begrafenis-ondernemer, dit wordt niet meer gedaan.
Als u een mis wilt laten doen, moet u dit zelf regelen. De data en intenties kunt u dan opgeven bij:
Henrie Tielemans, Morgenstraat 15.

Briefje opgeven misintentie
Om het voor u wat gemakkelijker te maken om goed uw misintentie op te geven, liggen er achter in de kerk voorgedrukte briefjes klaar. U kunt dit invullen en dan met het geld in een gesloten envelop afgeven bij:
Henrie Tielemans, Morgenstraat 15.


Wat te doen bij overlijden?
Heeft iemand een priester nodig (o.a. bij overlijden), stelt u zich dan in verbinding met:
Antoon van der Heijden, Antoniusstraat 29, telefoon 212895 of 06-51259263.
Indien Dhr. van der Heijden niet bereikbaar is, kunt u bellen met Gerard van Berlo (telefoon 211120 of 06-20311027).

Er wordt dan voor een priester gezorgd. Alle verdere afspraken aangaande het verdere verloop van de uitvaart dienen in overleg te gebeuren met het kerkbestuur. U kunt hiervoor contact opnemen met bovenvermelde contactpersoon.


Aanvangstijden avondwake
Per 01-01-2018 is de aanvangstijd voor de avondwake 19.00 uur.


Doopvieringen
Als voorbereiding voor het doopsel worden er in Keldonk doopbijeenkomsten gehouden.  Dopelingen kunnen hiervoor aangemeld worden bij de contactpersoon, minimaal een maand van tevoren. Daarna ontvangt u van de doopgroep een uitnodiging voor de doopbijeenkomst. 
De contactpersoon voor de doopgroep is:
Vera van Loon, Antoniusstraat 14, 5469 EW Keldonk, telefoon 213306.

Zij ontvangt graag het geboortekaartje van uw kind.


Aankondigingen
Geboortekaartjes, huwelijks- en jubileumaankondigingen (ook van degenen die buiten ons dorp trouwen), kunt u sturen naar de secretaris van het kerkbestuur:
Gerard van Berlo, Boerdonksedijk 18, 5469 PN Keldonk.

Rouwbrieven kunt u overhandigen aan de Avondwakegroep. 


Opgave huwelijks- en jubileummissen
Degenen die van plan zijn een kerkelijk huwelijk te gaan sluiten of een jubileum te vieren hebben, kunnen dit opgeven bij:
Vera van Loon, Antoniusstraat 14, telefoon 213306.


Opgave misintenties
Voor het opgeven van misintenties, jubilea en overlijden, kunt u terecht bij:
Henrie Tielemans, Morgenstraat 15, Keldonk, telefoon 06-18123673.

Wilt u bij opgave een briefje afgeven met de naam van de overledene of de gebeurtenis, waarvoor u een H. Mis wilt laten doen, met de datum van aflezen. Graag ook uw eigen naam vermelden, zodat er bij eventuele onduidelijkheden of problemen contact kan worden opgenomen. U kunt ook de misintenties opgeven tegen contante betaling in de sacristie na de dienst, maar wilt u dan s.v.p. wel duidelijk de gegevens en de datum vermelden.


Ziekenhuispatiƫnten
Het kerkbestuur wil graag op de hoogte worden gebracht als er parochianen in het ziekenhuis verblijven. U kunt dit melden bij:
Annie van der Heijden, telefoon 212895.


Bezoekgroep
Leden van de bezoekgroep willen graag op bezoek komen bij mensen die weer thuis zijn uit het ziekenhuis. Ook bezoeken we langdurig zieken, alleenstaanden, mensen die behoefte hebben aan een gesprek enz. Kent u iemand in uw omgeving, die daarvoor in aanmerking komt, laat dit dan weten aan de contactpersoon:
Annie Verbakel, Lijnt 17, telefoon 209317.


Containers op het kerkhof
Een vriendelijk verzoek om alleen de afvalresten van bloemstukken e.d. in de container te gooien en geen huishoudelijk afval.