Ontspannen sfeer op 't Trefpunt Keldonk

logo logo zorg en welzijn

Een eerste keer is altijd spannend. En dat was het ook  bij 't Trefpunt Keldonk. Vrijdagmorgen 24 april 2015 gingen de deuren van 't Span open voor deze nieuwe activiteit welke is opgezet door Zorg en Welzijn Keldonk i.s.m. vrijwilligers. Iedereen in Keldonk of wie daar binding mee heeft is welkom van 10.00 tot 12.00 uur.

Het is altijd afwachten of er animo voor is, zo op de vroege morgen. Maar terugkijkend op deze ochtend, zijn we zeer tevreden vertelt Carla Jansen. Wat we er van verwachte is het ook geworden.

Een mooi groepje mensen dat gezellig in een ontspannen sfeer bezig is. Zo zijn er mensen aan het biljarten en kaarten. Spelen sommigen een spelletje of zijn aan het knutselen en anderen buurten gewoon gezellig onder het genot van een kopje koffie.

Ja, we zijn dan ook zeer tevreden lacht Carla. Het is mooi om te zien, hoe mensen zich vermaken. Je ziet ze genieten, en daar doen we het voor.

van peter donkers 3

Foto gemaakt door Peter Donkers.

Met dank aan de commissie 't Trefpunt Carla, Dorien, Eliane, Joke en Jolanda en alle andere vrijwilligers zoals o.a. Cor Rijkers, Toon van de Elsen, Diny Peters en Frans Bolwerk hun steentje hebben bijgedragen deze morgen.

ga naar 't Trefpunt Keldonk                                       naar Zorg en Welzijn Keldonk