18-09 > Film 1e thuiswedstrijd Keldonk 1

De eerste thuiswedstrijd van RKVV Keldonk 1 werd afgelopen zondag 14 september 2014 gespeeld. Rondom die wedstrijd wordt er vanalles georganiseerd bij de club. Zo is dan de start-van-het-seizoen-barbeque voor alle leden. Maar ook het zeker zo leuke ouder-kind-voetbal. Korte wedstrijdjes waarbij de ouders tegen de teams van de mini's, de F-jes en de E-tjes voetballen. En dan gaat het tenminste ergens om. Bij al deze wedstrijdjes ging de winst naar de jeugd. Dat komt dus wel goed met het toekomstige Keldonk 1.

RKVV Keldonk - Maaskantse Boys
Die moesten uiteindelijk aan de bak tegen Maaskantse Boys. Pupil van de week Floortje van Wanrooij had het voorbeeld al gegeven en gescoord bij de aftrap. Mark van den Linden deed dat na een half uur spelen door een penalty te benutten. Dusty van Wanrooy en Robin Knapp zorgen na de rust voor een ruime voorsprong van 3-0. Daarna dacht Maaskantse Boys even terug in de wedstrijd te komen via een benutte penalty, maar Ramon Bongers zorgde snel voor de 4-1 eindstand.

Verslaggeving
De hele wedstrijd was te volgen via Radio Kontakt. Zij verzorgen elke zondagmiddag de verslaggevingen van de regionale voetbalwedstrijden. Bij RKVV Keldonk zorgt Piet van Heugten dan voor het commentaar tijdens de thuiswedstrijden.
Hieronder een filmpje van Coos van den Elsen over deze eerste wedstrijd van het seizoen, waarin ook Piet te horen is met zijn wedstrijdverslag.

 

Film samenvatting 1e thuiswedstrijd Keldonk 1

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen