Hotel De Gouden Paplippel opent haar deuren in Keldonk

logo plankwerk 2010 gr

Nu de zuidelijke rondweg Erp niet door lijkt te gaan, heeft Josefien van Gouden, van “De Gouden Hotelketen” de knoop doorgehakt en besloten een Gouden Hotel te beginnen in Keldonk, gelegen aan de Kampweg. Eigenaresse Josefien heeft het hotel “De Gouden Paplippel” genoemd naar de carnavaleske naam van de inwoners van het dorp.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de renovatie van het monumentale gebouw. Hotel “De Gouden Paplippel” zal op 16, 17 en 18 maart haar deuren open stellen voor het publiek. Daarnaast is in “De Story” nummer 96 een kruiswoordpuzzel geplaatst, waarmee u een 14-daagse vakantie voor 2 personen kunt winnen in dit fantastische hotel.

De prijswinnaars zullen binnenkort op Keldonk.nl bekend worden gemaakt.

Gezien de te verwachte drukte tijdens de avondopenstelling tijdens de open dagen op 16, 17 en 18 maart, verzoeken wij u tijdig te reserveren, zodat wij u een goede service kunnen bieden. De rondleidingen beginnen om 20.00 uur.

Kaartjes voor de open dagen kunt u reserveren bij onze secretaresse Antoinet via telefoonnummer 0413 – 212134 of via de mail Plankwerk@ziezo.biz.

groepsfoto11

U bent van harte welkom

Namens Hotel De Gouden Paplippel

Meer info vindt u op Hotel De Gouden Paplippel


Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen