23-6-12 Geslaagde Keldonkse reünie

re nie 317
Ruim 900 bezoekers zijn zaterdag tijdens de reünie in Keldonk aanwezig. Eén groot feest der herkenning, waarbij flink gebuurt wordt. Het lijkt wel een kippenhok in de tent!

Jong en oud zijn vanavond tijdens de reünie aanwezig. Zo ontmoeten oud klasgenoten elkaar weer die elkaar zo'n veertig jaar niet meer hebben gezien. Dan valt er heel wat bij te buurten. Er wordt goed op de naambadges gekeken, want wat zijn sommigen toch veranderd. Ook zijn er veel oud leraren van de Antoniusschool, zoals juffrouw Goudman en juffrouw Mien.

De hele avond wordt er flink gebuurt, daar is geen einde aan te krijgen. Daarnaast wordt de commissie Keldonk 100 door het kerkbestuur in het zonnetje gezet. Alle dertien commissieleden worden persoonlijk bedankt voor hun taken en inzet. Met een mooie bos bloemen verlaten zij al dansend het podium. Waarna de familie Jansen iedereen nog een keer vermaakt met hun mooie lied "Doe met ons mee!".

Cor van Houtum zorgt voor een verrassende afsluiting van de avond. Hij heeft Piet Veerman uitgenodigd om in Keldonk te komen zingen. Onder het buurten door wordt er lekker gedanst. Het is een grandioze avond die aan ieders verwachtingen te boven doet!

Benieuwd naar de bezoekers? Annie Vervoort heeft veel foto's gemaakt van de bezoekers, enkele daarvan vindt u hieronder. De anderen staan onder deze link.


     

Film: Reünie

Film op volledig scherm bekijken?

- Klik eerst op de Play-knop om film te starten.
- Dubbelklik in het beeldvenster.
of
- Klik met rechtermuisknop op de film.
- Kies In- en uitzoomen >
- Kies voor Volledig scherm.

 


Foto's

Berichten

GEZELLIG !!!!!

Geplaatst door Truus Claassen-Slits (Uden) op 27 Juni 2012 om 20:06

Gezelligheid ten top bij de reunie, ik heb van begin tot eind genoten. Heel veel oude bekenden gezien en keelpijn van het buurten. Heel jammer dat het weer voorbij is, misschien over 5 jaar nog eens ????? Gelukkig hebben we de jaarmarkt nog. Bij deze wil ik de commissie van Keldonk 100 heel hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet, ik heb tijdens het tuinen jureren gezien hoe druk iedereen bezig was, mijn complimenten!!!! Ook heel veel dank aan Annie Vervoort voor de vele mooie foto's, zo kun je nog 'ns nagenieten van alle feestelijkheden. BEDANKT ALLEMAAL !!!!!!!!!!! Groeten Truus Claassen-Slits

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen