Keldonk heeft "Hart" voor een ander

De afgelopen weken heeft de AED commissie Keldonk zich weer Hart gemaakt om donateurs te werven voor het “AED Donateurplan Keldonk”. Werven is misschien niet eens het goede woord, omdat de meesten al bijna ongevraagd mee willen doen.

Met het “AED Donateurplan Keldonk” sparen we voor de AED apparaten in Keldonk, welke op 7 locaties aanwezig zijn. Deelnemende inwoners kunnen hier jaarlijks € 4,50 aan bijdragen, contant of door middel van een automatische machtiging.

De opzet van het “AED Donateurplan Keldonk” is in tweeën gedeeld en is gestart in 2017. In 2017 is de kern van Keldonk benaderd. Een drietal buitengebieden zouden in 2019 benaderd worden voor deelname omdat deze gebieden in 2016 net zelf aan een 3-tal AED apparaten hadden meebetaald. Deze 2e fase is nu afgerond en we zijn verheugd te mogen meedelen dat 91% van Keldonk nu deelneemt aan het AED Donateurplan. Als je van mooie cijfers houdt, hebben we er nog eentje. Ruim 97 % doet dit door middel van een automatisch incasso, waardoor we bij deze deelnemers niet jaarlijks op de koffie komen voor een bijdrage. Hoe gezellig dat ook kan zijn.

We willen graag iedereen bedanken voor hun deelname om Keldonk Hartsave te houden, ook in de toekomst. Hoort u tot degene die nog niet meedoet en dat wel graag wil dan mag u zich natuurlijk nog altijd melden bij de commissie.

Duidelijk is wel dat Keldonk "Hart" heeft voor een ander.
Woar ‘n klein Dûrpke al wel nie groot in kan zên.

Incasseren van de € 4,50

We incasseren elk jaar in november en voor dit jaar zal dit rond 20 november 2019 zijn.

Terug naar AED commissie