14-11 > Keldonkse verenigingen winnen voor de 2e keer de Clubkas Kanjer

Feestelijke afsluiting jubileumeditie Rabobank Clubkas Campagne.

De samenwerkende Keldonkse verenigingen zijn er wederom in geslaagd de Rabobank ClubKas Kanjer in de wacht te slepen. Het is voor de tweede keer dat het Keldonk lukt deze prijs mee naar huis te nemen. 

De Clubkas Kanjer is een extra beloning voor clubs die op de meest creatieve wijze stemmen weten werven tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Woensdagavond 14 november 2018 was de Grote Finale Avond waarop de bank de uitslag van de stemming bekendmaakte in een bomvolle zaal van Theater De Blauwe Kei in Veghel. Leden van de Rabobank Uden-Veghel mochten begin oktober stemmen op de 319 deelnemende verenigingen. De stemming bepaalde de verdeelsleutel aan de hand waarvan de Rabobank dit jaar maar liefst € 150.000,= schenkt aan de verenigingen in de regio Uden-Veghel. Vanwege het vijfjarig jubileum van de Rabobank ClubKas Campagne werd het een extra feestelijke avond met Olympisch kampioen Maarten van der Weijden als gastspreker. Hij vertelde over zijn heroïsche Elfstedenzwemtocht waarmee hij al zo’n 5 miljoen euro voor onderzoek naar de genezing van kanker heeft weten op te halen.

Feestelijke actie; gratis pannenkoeken

In Keldonk haakten de verenigingen dit jaar op een feestelijke wijze in op het vijfjarig jubileum van de Rabobank ClubKas Campagne. Tijdens twee speciale actiemiddagen trakteerden zij de leden van de Rabobank op gratis pannenkoeken. Een leuke promotieactie die met ludieke foto's en berichten op social media werd ondersteund. Het was voor de derde keer dat de Rabobank ClubKas Kanjer werd uitgereikt. De Keldonkse verenigingen hebben er kennelijk een neus voor hoe een goede en succesvolle promotieactie opgezet moet worden. In een harmonieuze samenwerking wisten zij ook in 2016 deze prijs al eens te winnen.

Foto; Fotografie Wim Roefs - Wim Roefs
vertegenwoordigers van de Samenwerkende Keldonkse Clubs met midden achterin Maarten vd Weijden

De 11 Keldonkse verenigingen zien binnenkort het saldo van hun bankrekening in totaliteit stijgen met een bedrag van ruim € 5.000,=. Daarnaast werd de promotieactie die de Keldonkse Clubs samen op touw hadden gezet dus ook nog eens extra beloond met de Rabobank ClubKas Kanjer van € 500,=. 

Ruim € 5000,-

De stemmen waren als volgt verdeeld over de Keldonkse verenigingen;

  • KBO St. Servatius kreeg 220 stemmen = € 778,94
  • Stichting korenmolen De Hoop kreeg 209 stemmen = € 740,00
  • Zorg en Welzijn kreeg 185 stemmen = € 655,02
  • Jong Nederland kreeg 158 stemmen = € 559,42
  • Vrouwen van Nu kreeg 127 stemmen = € 449,66
  • Stichting Keldonks Belang kreeg 116 stemmen = € 410,72
  • Sport- en ontmoetingscentrum 't Span kreeg 106 stemmen = € 375,31
  • C.S. De Paplippels kreeg 102 stemmen = € 361,15
  • Buurtbusvereniging Keldonk kreeg 102 stemmen = € 361,15
  • Toneelvereniging Plankwerk kreeg 85 stemmen = € 300,96
  • Stichting AttrActief Keldonk kreeg 85 stemmen = € 300,96

Wat kregen de andere 319 verenigingen? Klik hier

Bedankt

De samenwerkende Keldonkse clubs willen graag iedereen bedanken die met zijn of haar stem heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat. Met de bijdrage van de Rabobank Uden Veghel voor de clubkas kunnen de verenigingen weer extra leuke dingen doen voor hun leden en voor het dorp. Nogmaals hartelijk dank!

Graag danken de verenigingen Rabobank Uden Veghel voor het organiseren van de Rabobank Clubkas Campagne en de financiële ondersteuning die daar voor de verenigingen uit voortvloeit.


Foto's

Berichten

Er zijn nog geen berichten op deze pagina geplaatst.

U moet ingelogd zijn om een bericht toe te voegen